Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο για την εξοικείωση με την πλατφόρμα “Ζευς”

Σεμινάριο για τη λειτουργία του συστήματος Ζευς μέσα από το οποίο θα γίνουν την Τετάρτη (31/3) οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας, οργάνωσε σήμερα η ομοσπονδία, προκειμένου οι αντιπρόσωποι των σωματείων να αποκτήσουν την απαραίτητη εξοικείωση με το σύστημα.

Το σεμινάριο, το οποίο έγινε με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων, παρακολούθησε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων. “Είπαμε επειδή η πανδημία μας οδηγεί σε μια διαφορετική ψηφοφορία να διοργανώσουμε ένα σεμινάριο και να βοηθήσουμε όλους όσοι θα συμμετάσχουν σε αυτήν. Πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία, που διαρκεί λίγα λεπτά. Το σύστημα είναι το καλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα και με διαφορά. Πρόκειται για μια πλατφόρμα αξιόπιστη και ασφαλής, με πλήθος δικλείδων που διασφαλίζουν την αξιοπιστία της διαδικασίας.

Ο ΣΕΓΑΣ πιστοποιήθηκε στη συγκεκριμένη πλατφόρμα στα μέσα Ιανουαρίου του 2021, πολλές εβδομάδες πριν παρθούν οι αποφάσεις για τη διεξαγωγή των εκλογών μέσα από αυτό το σύστημα. Και το επιλέξαμε γιατί θεωρούσαμε ότι είναι η πιο αξιόπιστη. Όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει, όπως κύλησαν και στις εκλογές που προηγήθηκαν στις υπόλοιπες ομοσπονδίες
Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη θα υπάρχει ομάδα βοήθειας, έτσι ώστε όποιος αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα να επικοινωνεί τηλεφωνικά και να λύνεται άμεσα. Επιθυμία μας είναι να ψηφίσουν όλα μας τα σωματεία”.

Το σεμινάριο πραγματοποίησε ο Θεόδωρος Βουτσινάς, Μηχανολόγος- Μηχανικός, ο οποίος διδάσκει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Στη διάρκεια του σεμιναρίου έγιναν γνωστές βήμα, βήμα, οι κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ενώ απαντήθηκαν ερωτήσεις και απορίες.

Κατεβάστε την εφαρμογή