Παραπληροφορούν, ασχημονούν και εκφοβίζουν

 

Έχει καταντήσει μονότονη διαδικασία η λεγόμενη «Αναγέννηση», να ψεύδεται, να ασχημονεί και να παραπληροφορεί και εμείς να διαψεύδουμε.

Σ’ αυτόν το οχετό προπαγάνδας, με την μορφή ερωτημάτων απαντάμε:

Δεν υπάρχουν εκλογές και μάλιστα «δια ζώσης» στις 20 Μαρτίου. Υπάρχει Γενική Συνέλευση με απομακρυσμένη συμμετοχή των Μελών στη διάρκεια της οποίας θα παρθούν αποφάσεις για το πώς και πότε θα γίνουν οι εκλογές.

Μέχρι χθες κανείς στον ΣΕΓΑΣ δεν γνώριζε αν υπήρχαν και πόσα κρούσματα, αφού σήμερα το πρωί μας γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ που ελήφθησαν χθες.

Όχι μόνο δεν έγινε προσπάθεια απόκρυψης, αλλά ενημερώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και από σήμερα τα γραφεία είναι κλειστά, ενώ έγινε ενδελεχής και εξιδεικευμένη απολύμανση των γραφείων.

Αυτό το επιχείρημα περί σύσκεψης «με νομικούς στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ για να βρουν με ποιο τρόπο δεν θα βγουν τα κρούσματα στην επιφάνεια και πως θα παραπλανήσουν τις υγειονομικές Αρχές» αποτελεί την αποθέωση της πιο νοσηρής φαντασίας, νοσηρών εγκεφάλων, που κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Θα έπρεπε να ντρέπονται γι’ αυτά που γράφουν.

Όσο για την καραμέλα της φυσικής παρουσίας ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ και σ’ αυτό το ζήτημα, γιατί η απόφαση για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών στις έδρες των ΕΑΣ ή όχι, προβλέπεται να ληφθεί στη Γενική Συνέλευση στις 20/3/21.

Σ’ αυτή την περίπτωση, θα προσέρχονται οι αντιπρόσωποι ένας – ένας στο χώρο της ψηφοφορίας, που είναι τα γραφεία των ΕΑΣ χωρίς κανένα κίνδυνο για συνωστισμό και μετάδοση της νόσου και με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ( μάσκες, θερμομέτρηση κ.λπ.).

Εάν η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει διαφορετικά τότε οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας «ΖΕΥΣ»

Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του ώστε να διασφαλισθεί πρώτα και πάνω από όλα η υγεία των ανθρώπων μας, θα εισηγηθεί σχετικά στη Γ.Σ. στις 20/3/21.

Όσο για τις απειλές που απευθύνουν Μέλη της Αναγέννησης σε εκπροσώπους Σωματείων ότι «θα πάτε φυλακή όσοι υπογράψετε δηλώσεις

διαμαρτυρίας», δεν χρειάζεται άλλη επιβεβαίωση για να διαπιστώσει κανείς ότι αντιμετωπίζουμε μεθόδους παρακρατικής οργάνωσης.

Κατεβάστε την εφαρμογή