Μπράβο στις αθλήτριες και στους αθλητές μας

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν έχοντας κατακτήσει ένα μετάλλιο με τον Μίλτο Τεντόγλου, αλλά και καλές εμφανίσεις από το σύνολο των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν στο τετραήμερο της δράσης. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, δήλωσε για την παρουσία των μελών μας:

“Εκφράζοντας τα αισθήματα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, συγχαίρω τα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας για τη θετική παρουσία τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Αθλήτριες, αθλητές, προπονήτριες, προπονητές, προσπάθησαν για το καλύτερο. Η αξία της προσπάθειας τους είναι ακόμα μεγαλύτερη, με βάση τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονήθηκαν. Χωρίς στάδιο για κλειστό στίβο, αφού η Πολιτεία διαχρονικά δεν έλυσε το πρόβλημα των εγκαταστάσεων της Παιανίας. Με μεγάλες καθυστερήσεις στη χρηματοδότηση τους, αφού η ΓΓΑ δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ επιχορήγησης για το 2021. Με ελάχιστους αγώνες, λόγω της πανδημίας.

Ας ελπίσουμε ότι, τρεις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Πολιτεία θα συνειδητοποιήσει ότι απαιτείται ουσιαστική στήριξη των αθλητριών και αθλητών και θα πράξει – έστω και τώρα – αυτά που πρέπει.

Αναστασία, Βούλα, Έλενα, Ειρήνη, Ελισάβετ, Ιωάννα, Κέλλυ, Κωνσταντίνα, Μαρία, Ραφαέλα, Σπυριδούλα, Αλέξανδρε, Ανδρέα, Γιάννη, Δημήτρη, Κώστα, Κώστα, Μίλτο, Νίκο, μπράβο, σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια!

Κατεβάστε την εφαρμογή