Τορούν 2021: Φετινό ρεκόρ για την Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκλήρωσε σήμερα μια περίεργη σεζόν στη διάρκεια της οποίας δεν κατάφερε να πετύχει τις επιδόσεις που θα ήθελε, ωστόσο αποτέλεσε για εκείνη την επιστροφή στη δράση μετά τα προβλήματα της περσινής σεζόν.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε σε 8,31 και κατέλαβε την έβδομη θέση στην τρίτη προκριματική σειρά βελτιώνοντας το φετινό της ρεκόρ. 

“Μετά την άκυρη εκκίνηση φοβήθηκα και κρατήθηκα πίσω στον βατήρα. Γενικά η κούρσα πήγε λίγο άρρυθμα, παρόλα αυτά ήρθε ένα φετινό ρεκόρ. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι κάποια τεχνικά λάθη, που δεν αφήνουν την επίδοση να έρθει. Ωστόσο δεν με ανησυχεί ο κακός χρόνος, γιατί ξέρω πως στον ανοιχτό που μου ταιριάζει περισσότερο θα τρέξω στις επιδόσεις που μπορώ. Είμαι χαρούμενη που είμαι σε αυτή διοργάνωση, με όλα όσα ζούμε τον τελευταίο χρόνια καταφέραμε να κάνουμε ευρωπαϊκό. Νομίζω από εδώ και πέρα, θα χαιρόμαστε κάθε διοργάνωση, ακόμη και το Πανελλήνιο και το διασυλλογικό”, είπε η Πεσιρίδου με το τέλος του αγώνα. 

Αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων

Βρείτε όλα όσα θέλετε για την διοργάνωση εδώ ή στο σχετικό banner στην κεντρική σελίδα του site

Κατεβάστε την εφαρμογή