Τορούν 2021: Η Ζάκκα συνδύασε τη συμμετοχή της με ατομικό ρεκόρ

Η Ιωάννα Ζάκκα επέστρεψε σε μια μεγάλη διοργάνωση μετά τα χρώματα της ελληνικής ομάδα μετά από αρκετά χρόνια και άφησε καλές εντυπώσεις.

Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου ξεπέρασε το 1,87 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο, αφού είχε 1,85 μ., από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η Ζάκκα ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 1,76 μ., πέρασε με την δεύτερη το 1,82 μ., με την πρώτη το 1,86 μ., ενώ έχασε στις λεπτομέρειες το τρίτο άλμα στο 1,91 μ., επίδοση που θα ισοφάριζε το απόλυτο ρεκόρ της.  Η Ζάκκα αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στην αρχή της σεζόν, που την κράτησαν μακριά από τα άλματα, παρόλα αυτά κατάφερε να ανακάμψει και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Την πρόκριση στον τελικό πήραν οχτώ αθλήτριες που πέρασαν το 1,91 μέτρα.

‘Ήταν εφικτό το άλμα στο 1,91 μ., δεν το πίστεψα τόσο πολύ στις πρώτες προσπάθειες, όσο στην τρίτη, που ήταν η καλύτερη. Μου λείπει η εμπειρία δεν έχω αγωνιστεί σε μεγάλους αγώνες, αλλά το χάρηκα και συνεχίζω για τον ανοιχτό με στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς. Μου αρέσει να αγωνίζομαι, η προετοιμασία μου ήταν ελλιπής στον κλειστό, καθώς ένα μήνα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τραυματίστηκα και η προπόνηση δεν ήταν αυτή που ήθελα, καθώς δεν μπορούσα να κάνω άλματα. Η λαχτάρα μου και η όρεξη μου να πηδάω με έφτασαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τελικά στη σημερινή συμμετοχή.

Αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων

Βρείτε όλα όσα θέλετε για την διοργάνωση εδώ ή στο σχετικό banner στην κεντρική σελίδα του site

 

Κατεβάστε την εφαρμογή