Τορούν 2021: Η Μαρινάκου ολοκλήρωσε την παρουσία της με φετινό ρεκόρ

Η Αναστασία Μαρινάκου αρχίζει και βρίσκει τον αγωνιστικό της ρυθμό, αφού μέσα από κάθε κούρσα παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Η 24χρονη αθλήτρια τερμάτισε στην έβδομη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς των 1.500 μ. σε 4.19.60 και βελτίωσε το 4.19.80, που είχε την φετινή χρονιά. 

Η Μαρινάκου κατάφερε φέτος να γυμναστεί δίχως προβλήματα και να κυνηγήσει επιδόσεις προηγούμενων ετών. Την καλύτερη επίδοση στον ημιτελικό των 1.500 μ. σημείωσε η Χάνα Κλέιν (Γερμανία) με 4.09.35, ενώ στον τελικό θα είναι και η Βελγίδα Ελίνα Βάντερελστ (4.10.49), η αθλήτρια που έχει την καλύτερη φετινή επίδοση ανάμεσα στις μετέχουσες.
“Είναι αλήθεια πως ήθελα μια επίδοση κάτω από 4.19.00 και πιστεύω θα το είχα πετύχει αν ειχα κάποιες αθλήτριες πιο κοντά μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε κλειστό στίβο, το ευχαριστήθηκα. Τρομερή εμπειρία. Είμαι χαρούμενη, που ξεκίνησα τη χορνιά υγιής και είχα καιρό να το κάνω αυτό. Πιστεύω πως είμαι στο σωστό δρόμο, ώστε να κυνηγήσω το καλοκαιρι κάτι καλύτερο. Μου λείπουν κούρσες και αγώνες υψηλού επιπέδου. Αυτό είναι το μειονέκτημα μου αυτή τη στιγμή. Το καλοκαίρι θέλω να κάνω όσο περισσόυτερους αγώνες γίνεται”, είπε η Μαρινάκου με το τέλος του αγώνα. 
Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, στο ντεμπούτο της στην διοργάνωση, έτρεξε στην έκτη προκριματική σειρά των 800 μ. και προσπάθησε να δώσει ρυθμό στην κούρσα, καθώς μπήκε μπροστά στα πρώτα μέτρα. Παρόλα αυτά η αθλήτρια δεν άντεξε στο ρυθμό και τελικά τερμάτισε στην έκτη θέση με 2.08.62. 

Κατεβάστε την εφαρμογή