Η Βούλα Παπαχρήστου νικήτρια στο μήκος, έκτο νταμπλ για τον Δημητράκη

Η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος) αναδείχθηκε νικήτρια στο μήκος των γυναικών σε έναν αγώνα προετοιμασίας ενόψει των υποχρεώσεων της στο τριπλούν το επόμενο διάστημα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν είχε καλύτερο άλμα στα 6,23 μ. κι έδειξε σε καλή κατάσταση. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι θα συνεχίσει τους αγώνες της στις 17 Μαρτίου θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Τορούν και στις 24 σε εκείνο της Μαδρίτης, στην τελευταία της εμφάνιση πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ) που ήταν δεύτερη με 6,13 μ., μια ημέρα από την επικράτηση της στο τριπλούν. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ναταλία Μπέση (ΓΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας) με 5,95 μ. στην έκτη και τελευταία της προσπάθεια.

Ο Ανδρέας Δημητράκης (Παναξιακός ΑΟ) έφτασε στο έκτο νταμπλ της καριέρας του, αφού μετά τα 1.500 μ. επικράτησε και στα 3.000 μ. με 8.03.99 επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ. Ο Δημητράκης βρέθηκε σε όλη την κούρσα πίσω από τον Μάριο Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) και 200 μ. πριν από το φινάλε εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του πέρασε τον αντίπαλο του και τερμάτισε πρώτος. Ο Αναγνώστου τερμάτισε δεύτερος σε 8.05.73 και συνέτριψε κι εκείνος το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 8.16.55. Την τρίτη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε ο Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισός) με 8.22.14, επίδοση που αποτελεί όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που θα γίνει στο Ταλίν.

Η Αναστασία Μαρινάκου (ΓΕΑ Τρικάλων) μετά τα 1.500 μ. επικράτησε και στα 3.000 μ. και πέτυχε το δεύτερο νταμπλ της καριέρας της. Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε σε 9.26.12 πέτυχε φετινό ρεκόρ και άφησε στη δεύτερη θέση την Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣ Γλυφάδα) με 9.29.92. Η Ιωάννα Πασπαλιάρη (Πανιώνιος) ήταν τρίτη με 9.47.97 επίδοση που αποτελεί όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

http://www.g4photos.gr/phdsk/rudius/po.php

Αποτέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή