Το πρωινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Ο πρωινός κύκλος αγωνισμάτων της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος περιλαμβάνει προκριματικους στα 800 μ. Ανδρών και 200 μ. Ανδρών και Γυναικών.

Στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες των αθλητριών στο πένταθλο, ενω θα συνεχιστεί και το έπταθλο των Ανδρών εκεί όπου προηγείται μετά τα τέσσερα αγωνίσματα ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 2.987 β. και ακολουθεί ο Άρης Περιστέης (ΓΑΣ Παιανίας) με 2.972 και ο Άγγελος – Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) με 2.882.

Τα 200 μ. των γυναικών ήταν το αγώνισμα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας. Η Ειρήνη Βασιλείου (ΑΕ Μεσογείων) σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με 23.80, ενώ σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι και η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Χαϊδαρίου) με 24.39 στον προκριματικό. Θέση στο βάθρο των νικητριών θα διεκδικήσει ακόμη η Κατερίνα Δαλάκα (ΑΕΚ) με 24.41 στον προκριματικό, αλλά και οι Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ) με 24.56. Κάτω από τα 25.00 έτρεξε και Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟΚ), που πέτυχε 24.69 στο ντεμπούτο της στην απόσταση σε κλειστό στίβο. 

Απευθείας τελικός θα γίνει στα 800 μ. των γυναικών με τη συμμετοχή πέντε αθλητριών.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων στους επίσημους λογαριασμούς του ΣΕΓΑΣ σε facebook και instagram, δείτε Live αποτελέσματα, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες από τους αγώνες πατώντας εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή