Ανίκητος Τσιάμης με 16,42 μ. και 15η επικράτηση στη διοργάνωση

Ο Δημήτρης Τσιάμης έφτασε στην 15η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού και το κατάφερε πετυχαίνοντας άλματα στα 16,42 μέτρα.

Ο έμπειρος αθλητής έδειξε πως έχει περιθώρια να πάει μακρύτερα και να κυνηγήσει άλματα που θα ήταν ικανά να του δώσουν ακόμη και τη πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (όριο 16,95 μ.). Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη είχε άκυρα άλματα στα 17,00 μ., επιδόσεις που θα μπορέσει να κυνηγήσει μέσα στη σεζόν.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ΑΕ Μεσογείων) ήταν δεύτερος στον σημερινό αγώνα με 16,36 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 16,08 μέτρα κι έδειξε πως έχει τα περιθώρια να πάει πολύ μακρύτερα. Η τριάδα του σημερινού αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Μονόπωλη (ΓΣ Κερκυραϊκός), που σημείωσε 15,66 μ., ένα εκατοστό μπροστά από τον Αλέξανδρος Αθανασίου (ΓΣ Σέρρες), που “προσγειώθηκε” στα 15,65 μ. και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Δημήτρης Αύθινος (ΓΣ Κηφισιάς), που πέτυχε 15,32 μ. και έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

“Ο αγωνιστικός χώρος του ΣΕΦ δεν με βολεύει. Πιστεύω πως θα μπορούσα σήμερα να κάνω ακόμη και το όριο για το Ευρωπαϊκό. Με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω κάνει αγώνες, ωστόσο ελπίζω πως στις επόμενες εμφανίσεις θα πετύχω αυτό που μπορώ και θα κλείσω θέση για το Τορούν”, είπε ο Τσιάμης.

 

Διαθέσιμες φωτογραφίες από τη διοργάνωση στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.g4photos.gr/phdsk/rudius/po.php

Αποτέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή