Η Ιωάννα Ζάκκα έφτασε στις τρεις νίκες στη διοργάνωση

Καλός αγώνας έγινε στο ύψος των γυναικών με την Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) να αναδεικνύεται νικήτρια με 1,85 μ. στο ντεμπούτο της στη χρονιά.

Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου έδειξε να έχει κάποια τεχνικά θέματα, εξαιτίας της έλλειψης αγώνων, ωστόσο κατάφερε να πετύχει τον αρχικό της στόχο, που ήταν η τρίτη της νίκη στη διοργάνωση.

Η Ζάκκα ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στο 1,79 μ. και στη συνέχεια πέρασε με την δεύτερη το 1,81 μ., 1,83 μ. κι 1,85 μ., ενώ δεν μπόρεσε να υπερβεί το 1,88 μέτρα. Η Παναγιώτα Δόση (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό με άλμα στο 1,83 μ., ωστόσο στη συνέχεια απέτυχε στο 1,85 μ. στην προσπάθεια της να κάνει ρεκόρ. Η Ελευθερία Χριστογεώργου (ΓΣ Κηφισιάς) επέστρεψε φέτος στην αγωνιστική δράση μετά την πολύχρονη απουσία της εξαιτίας των σπουδών της στην Αμερική και έδειξε έτοιμη για καλά άλματα. Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεπέρασε το 1,83 μ. και πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 1,75 μ. από το 2015. Η 23χρονη αθλήτρια ξεπέρασε διαδοχικά το 1,65 μ., 1,69 μ., 1,73 μ., με την πρώτη και με την τρίτη το 1,76 μ., 1,79 μ. και με την πρώτη το 1,81 μέτρα. Η Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς) ήταν τέταρτη με 1,81 μέτρα.

“Είχα αρκετά τεχνικά λάθη, καθώς δεν έχω κάνει όσα άλματα θα ήθελα στην προπόνηση. Παρόλα αυτά επέλεξα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα και να καταφέρω, κυρίως γιατί δεν ήθελα να χάσω την επαφή με την αγωνιστική δράση. Στο μυαλό μου είναι να κάνω κάποιους ακόμη αγώνες, προκειμένου να διεκδικήσω καλύτερες επιδόσεις”, είπε με το τέλος του αγώνα η Ζάκκα.

Διαθέσιμες φωτογραφίες από τη διοργάνωση στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.g4photos.gr/phdsk/rudius/po.php

Αποτέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή