Νίκη με ατομικό ρεκόρ για τον Οδυσσέα Μουζενίδη


Την πρώτη του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου πέτυχε σήμερα ο Οδυσσέας Μουζενίδης στον καλύτερο αγώνα της ζωής του, στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στο ΣΕΦ

Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώφ είχε καλύτερη βολή στα 19,74 μ. στην πέμπτη προσπάθεια του και πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ, αφού βελτίωσε το 19,46 μ. του ανοιχτού και το 19,19 μ. του κλειστού. Ο Μουζενίδης έδειξε από την αρχή του αγώνα πως είναι σε καλή κατάσταση, αφού ξεκίνησε με βολή στα 19,09 μ. και συνέχισε στα 19,38 μ., επίδοση που επίσης αποτελούσε ατομικό του ρεκόρ, ήταν άκυρος στην τρίτη και τέταρτη προσπάθεια, ενώ στην τελευταία βολή είχε 19,42 μέτρα. Ο Μουζενίδης έχει θέσει ως τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, στην τελευταία του χρονιά στην κατηγορία. Ο Κυριάκος Ζώτος (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) κατέλαβε την δεύτερη θέση με 19,49 μ. στην τελευταία του βολή κι έδειξε σταθερός σε σχέση με τη εμφάνιση του πριν από λίγες ημέρες στη Σόφια. Ο Ζώτος, ο οποίος κυνήγησε μέχρι τέλος τη νίκη, είχε μία ακόμη βολή πάνω από τα 19,00 μ., την πέμπτη, που μετρήθηκε 19,46 μέτρα. Ο περσινός νικητής του αγωνίσματος, Τάσος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) ήταν τρίτος στον σημερινό αγώνα με καλύτερη βολή στα 18,67 μέτρα.

“Ήθελα πολύ να κάνω έναν καλό αγώνα και να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ. Αυτός ήταν ο στόχος μου για αυτή τη διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα, γιατί είχα προετοιμαστεί πολύ για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο στόχος μου για τη χρονιά είναι ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, για να κλείσω με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία μου στην κατηγορίας. Εδώ και καιρό έχω μεγάλες βολές στην προπόνηση και αυτό που ήθελα ήταν να βγει και σε έναν αγώνα”, είπε ο Μουζενίδης, που εκτός απροόπτου έκανε τον τελευταίο του αγώνα στη σεζόν. “Ίσως να συμμετάσχω σε κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό, ωστόσο το πιθανότερο είναι να ολοκληρώσω να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό”, συμπλήρωσε.

Διαθέσιμες φωτογραφίες από τη διοργάνωση στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.g4photos.gr/phdsk/rudius/po.php

Αποτέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή