Επιτροπή ΣΕΓΑΣ για το Καυτανζόγλειο στάδιο

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει την Επιτροπή που συγκροτήθηκε για το θέμα χρήσης του Καυτανζογλέιου σταδίου, η οποία προέκυψε μετά από τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία της πόλης, την περασμένη εβδομάδα.

Η Επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, σωματείων, του Συνδέσμου Προπονητών.  Β. Ελλάδας, εκπρόσωπο αθλητών,  ενώ μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, στην Επιτροπή μετέχουν η Βούλα Πατουλίδου και η Αναστασία Κελεσίδου. 

Η επιτροπή θα έρθει σε επαφή με τοπικούς φορείς με στόχο να επιτευχθεί λειτουργική λύση για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του στίβου στο Καυτανζόγλειο στάδιο, μετά την παραχώρηση του σε ΠΑΕ της πόλης.

Η σύνθεση της Επιτροπής

Σπύρος Κέλλης (μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ), Τάσος Τομπούλης (πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Χρυσοστομίδης (Υπεύθυνος ΚΥΑΘ), Βούλα Πατουλίδου (ολυμπιονίκης), Τασούλα Κελεσίδου (ολυμπιονίκης), Κώστας Λαμπρόπουλος (πρόεδρος ΣΠΒΕ),  Κώστας Μπανιώτης (εκπρόσωπος αθλητών ΚΥΑΑΘ), Χριστίνα Δέσκου (πρόεδρος ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας),  Γιώργος Τσίντζιλης (μέλος Δ.Σ. Γ.Σ. Ηρακλής), Αστέριος Τσιφτσόγλου (πρόεδρος ΜΑΣ Αετού Θεσσαλονίκης).

Κατεβάστε την εφαρμογή