Κατερίνα Στεφανίδη και Ελένη Πόλακ παρέα στη Ρουέν

Στην πόλη Ρουέν της Γαλλίας θα αγωνιστούν το Σάββατο η Κατερίνα Στεφανίδη και η Ελένη Πόλακ. Οι δύο Ελληνίδες θα είναι παρούσες σε έναν από τους κορυφαίου αγώνες επί κοντώ της σεζόν, αφού εκεί θα είναι ορισμένες από τις κορυφαίες αθλήτριες του αγωνίσματος.

Η Στεφανίδη στη γαλλική πόλη θα κάνει τον δεύτερο αγώνα της, λίγες ημέρες από την πολύ καλή πρώτη παρουσία στο Τουρκουά, όπου πέρασε τα 4,61 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια στο ντεμπούτο της στη σεζόν είχε την ευκαιρία να κάνει ορισμένες δοκιμές σε σχέση με κοντάρια και τη φόρα της, τις οποίες ωστόσο αναμένεται να επαναλάβει και στον αυριανό αγώνα, όπου επίσης θα συμμετάσχει με μικρότερη από την κανονική της φόρα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα επιδιώξει να δει ακόμη μεγαλύτερα άλματα και φυσικά να βελτιώσει την επίδοση της περασμένης εβδομάδας.

Το ντεμπούτο της στη σεζόν θα κάνει τη Γαλλία η Ελένη Πόλακ. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, τον οποίο και ξεπέρασε κι έτσι θα επιδιώξει καλές προσπάθειες. Η Πόλακ το καλοκαίρι κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,70 μ. και να δείξει σταθερότητα σε μεγάλα άλματα γεγονός που της επιτρέπει να σκέφτεται μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν. Στη Ρουέν θα είναι ακόμη η Χόλι Μπράντσου (Μ. Βρετανία), η Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς), η Τίνα Σούτεγ (Σλοβενία) και η Ιρίνα Ζουκ (Λευκορωσία). 

Κατεβάστε την εφαρμογή