Ντεμπούτο για τρεις στη Σόφια της Βουλγαρίας

Στη Σόφια της Βουλγαρίας θα ανοίξει τη χρονιά ο Παναγιώτης Τριβυζάς, με συμμετοχή σε 60 μ. και 200 μέτρα.

Ο πρωταθλητής των ταχυτήτων θα ξεκινήσει τη διαδρομή από τη Σόφια, στις 16 Ιανουαρίου, με στόχο να φτάσει τον Μάρτιο στο Τορούν, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2021. 
Ο αθλητής του Βασίλη Σέγκου στη συνέχεια θα δώσει το παρών σε μίτινγκ που θα γίνει στο Βελιγράδι στις 23 Ιανουαρίου. “Υπάρχει μια σκέψη και για συμμετοχή σε αγώνα στην πόλη Μιραμάς της Γαλλίας,  ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από τις πτήσεις, ενώ στο πρόγραμμα μου είναι και οι αγώνες που θα γίνουν στην Ελλάδα. Απώτερος στόχος της σεζόν είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού”, είπε ο Τριβυζάς, που έχει ατομικό ρεκόρ 6.68 και δεν αναμένεται να δυσκολευτεί με το όριο των 6.77, που χρειάζεται για να κλείσει θέση για την ομάδα, που θα ταξιδέψει στην Πολωνία. Στο μίτινγκ που θα γίνει στη Σόφια (16/1) θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους και δύο νεαρότεροι αθλητές, ο Θοδωρής Βροντινός και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Ο Βροντινός, το 2020 έτρεξε τα 100 μ. σε 10.51, που ήταν η δεύτερη επίδοση στη χώρα μας και η καλύτερη από έφηβο αθλητή, ενώ για το 2021 έχει ως στόχο τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Ο σπρίντερ το Χάρη Βαρυτιμίδη έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. 6.79 και κάθε λόγο να σκέφτεται το όριο (6.77) συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα. Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε το 2020 και ο 20χρονος Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο οποίος έφτασε το ρεκόρ στα 100 μ. σε 10.89. 

Κατεβάστε την εφαρμογή