Η Αναγνωστοπούλου στοχεύει σε μεγάλες βολές το 2021

Τα τελευταία χρόνια η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αποτελεί την βασική πρωταγωνίστρια στη δισκοβολία γυναικών στη χώρα μας.

Με σταθερότητα και συνέπεια έχει καταφέρει να έχει τον πρώτο λόγο και να διεκδικεί συμμετοχές σε κορυφαίες διοργανώσεις. Παρόλα αυτά η 29χρονη αθλήτρια νιώθει πως ακόμη δεν έχει πετύχει αυτά που μπορεί. Για εκείνη η νέα χρονιά είναι η ευκαιρία να διεκδικήσει επιδόσεις που θα της δώσουν όχι μόνο τη συμμετοχή, αλλά και μια καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

“Στόχος είναι να κάνω ατομικό ρεκόρ (61,53 μ.) και να κυνηγήσω και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο είναι 63,50 μέτρα. Είναι καιρός να βγουν οι μεγάλες επιδόσεις. Στοχεύω ψηλά για να έρθει το καλύτερο δυνατό. Η προπόνηση πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Με τον κ. Χρήστο (σ.σ. Παπαδόπουλος) πάει πολύ καλά, ξέρει το δίσκο όσο λίγοι και με έχει βοηθήσει πολύ. Κάνω σταθερά διπλές προπονήσεις, δίχως το άγχος της δουλειάς, κάτι που έχει να συμβεί από το 2016”, είπε η Αναγνωστοπούλου και συμπλήρωσε: “Πραγματοποιήσαμε προετοιμασία στην Κύπρο, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα προχωρήσουμε με το ταξίδι στη Νότιο Αφρική, καθώς προκύπτουν πολλές δυσκολίες σε σχέση με την πανδημία. Ίσως πάμε πάλι στην Κύπρο, προκειμένου να μπορούμε να δουλέψουμε στις βολές. Στην πρώτη προετοιμασία βγάλαμε μεγάλο όγκο στο κομμάτι των βολών, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς στο Ολυμπιακό στάδιο είναι επικίνδυνα, περνάει κόσμος, ειδικά το Σάββατο είναι κόλαση. Καθημερινές είναι πιο ήσυχα. Έχουμε θέμα με το συγκεκριμένο ζήτημα και γι΄αυτό σκεφτόμαστε μήπως κάποια στιγμή ξανά φύγουμε ή εναλλακτικά επιλέξουμε για κάποιες προπονήσεις και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά”.

Η Αναγνωστοπούλου προγραμματίζει, αν όλα πάνε καλά να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στην Λειρία τον ερχόμενο Μάρτιο. “Σίγουρα θέλω να είμαι παρούσα στη Λειρία, ωστόσο αν γίνει και το Χειμερινό ρίψεων στη χώρα μας, θα συμμετάσχω και εκεί. Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για τους αγώνες, αφού δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα”. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαδόπουλου έχει ατομικό ρεκόρ 61,53 μ. από το 2017, ενώ έχει ήδη μία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2016 στο Ρίο Ντε Ζανέιρο και τους επόμενους μήνες θα διεκδικήσει την πρόκριση της στους Αγώνες του Τόκιο.

Κατεβάστε την εφαρμογή