Ο Ανδρέας Πανταζής τραυματίστηκε σοβαρά και θα απέχει για μεγάλο διάστημα από τις προπονήσεις

Μακριά από τις προπονήσεις θα βρεθεί για μεγάλο διάστημα ο πρωταθλητής του τριπλούν, Ανδρέας Πανταζής, ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Ο “χάλκινος” πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Κ20 τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης με βάρη, όταν έσπασε η τζαμαρία με αποτέλεσμα να κόψει τον τένοντα του αντίχειρα, καθώς και τον τρικέφαλο του χεριού. Η αντίδραση του προπονητή του Δημήτρη Βασιλικού, καθώς και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιώργου Πομάσκι ο οποίος ήταν στο προπονητήριο ήταν άμεση, κι έτσι ο αθλητής μεταφέρθηκε αρχικά στο φυσικοθεραπευτήριο του ΟΑΚΑ, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες από την φυσιοθεραπεύτρια, Ελισάβετ Αναστασάκη, κι έπειτα με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ. 

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ρήξη στον τένοντα του αντίχειρα σε επίπεδο 30-40%, καθώς και κόψιμο δύο εκατοστών στον τρικέφαλο του χεριού. Στον αθλητή έγιναν ράμματα, ενώ του τοποθετήθηκε και γύψος. Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού θα πρέπει να απέχει εξ ολοκλήρου για ένα μήνα, από τις προπονήσεις.

Κατεβάστε την εφαρμογή