Η WA ανακοίνωσε την αναβολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού του 2021

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στην πόλη της Νανζίνγκ ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση, που αναβλήθηκε το 2020, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του ιού covid-19.

Η WA είχε μεταφέρει τη διοργάνωση για το 2021 (13-15/3/21), ωστόσο λίγο πριν ολοκληρωθεί το έτος αναγκάστηκε να την αναβάλλει για δεύτερη φορά. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ύστερα από επαφές που είχε με την Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης και τους εκπροσώπους της κινεζικής κυβέρνησης οδηγήθηκε στην απόφαση της αναβολής της διοργάνωσης για τον Μάρτιο του 2023.

Η πανδημία συνεχίζει να ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη και παρά το γεγονός ότι η εικόνα στην Κίνα έχει βελτιωθεί, τα μέτρα πρόληψης που ακολουθεί η χώρα, κατά είναι εξαιρετικά σκληρά. Η WA δε θέλει να στερήσει τη δυνατότητα στο Νανζίνγκ να διοργανώσει το συγκεκριμένο γεγονός κι έτσι αποφάσισε τη διεξαγωγή του, το 2023, ένα χρόνο από τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2022 στο Βελιγράδι.

Το πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου του 2021 περιλαμβάνει ωστόσο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν, καθώς και μια σειρά από δυνατά μίτινγκ όπως το Indoor Tour της WA. 

Κατεβάστε την εφαρμογή