Την ερχόμενη Δευτέρα (16/11) το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο της σεζόν

Το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο της σεζόν, το οποίο επιμελείται η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης του ΣΕΓΑΣ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 21.00.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους αθλητές και τους προπονητές για θέματα που αφορούν στο ντόπινγκ. Η ορθή συμπλήρωση του συστήματος Adams, αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφοριές θα δοθούν στη διάρκεια του σεμιναρίου και θα αποσκοπούν στην εκπαίδευση σε θέματα ντόπινγκ.

Επιπλέον, η συνεργάτιδα του ΣΕΓΑΣ Φρόσω Πατσού θα παρουσιάσει συνοπτικά τη διαδικασία συνεργασίας της με αθλητές-προπονητές μέσω τηλεδιάσκεψης.

Δευτέρα (16/11, 21.00-23.00)
1η Εισήγηση: Υποβολή πληροφοριών μέσω συστήματος Adams
Εισηγήτρια: Κώτσια Αντωνία
Διαχειρίστρια αποτελεσμάτων του ΕΣΚΑΝ

2η Εισήγηση: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε θέματα κατά του doping
Εισηγητής: Μπαρκούκης Βασίλειος
Αναπληρωτής καθηγητής ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ

3η Εισήγηση: Ενημέρωση για το πλαίσιο συνεργασίας ψυχολογικής προετοιμασίας μέσω μηνιαίων τηλεδιασκέψεων για τους αθλητές των κατηγοριών Κ18, Κ20, Κ23.
Εισηγήτρια: Πατσού Φρόσω
Ψυχολόγος – Αθλητική Ψυχολόγος
Επιστημονική Συνεργάτιδα Εθνικής Ομάδας Στίβου

Δηλώστε συμμετοχή έως το Σάββατο 14/11 συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

 

Υπενθυμίζεται ότι και στη φετινή περίοδο θα δοθούν στο τέλος των σεμιναρίων βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Επειδή, την προηγούμενη περίοδο, εξαιτίας της μη τήρησης των υποδείξεων εγγραφής, παρουσιάστηκαν προβλήματα εκτύπωσης των βεβαιώσεων σε μικρό αριθμό συμμετεχόντων, παρουσιάζονται οι οδηγίες εγγραφής. Παράκληση για όσους ενδιαφέρονται για τις βεβαιώσεις να τηρήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται με πραγματικά στοιχεία στα οποία να αναφέρεται το ον/μο του συμμετέχοντα, καθώς και το e-mail το οποίο να συνδέεται με το ον/μο. Πιο συγκεκριμένα θα ήταν σκόπιμο να συμπληρώνετε πάντα με τον ίδιο τρόπο το ονοματεπώνυμό σας (σειρά ονόματος-επωνύμου, τονισμός, μικρά-κεφαλαία) τόσο στις αιτήσεις συμμετοχής των σεμιναρίων όσο και κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει η ομοσπονδία να σας ταυτοποιήσει στο σύνολο των σεμιναρίων που θα παρακολουθήσετε και να σας χορηγήσει τη σχετική βεβαίωση. Για να είστε βέβαιοι ότι τηρείτε το σχετικό κανόνα, αποθηκεύστε κάπου το ονοματεπώνυμο που θα συμπληρώσετε την πρώτη φορά και σε κάθε άλλη συμμετοχή σας κάντε αντιγραφή-επικόλληση.

Κατεβάστε την εφαρμογή