Συνέντευξη: Ο Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής “για όλους και όλα…”

.

.. με αυτόν τον τίτλο η αθλητική ιστοσελίδα www.sports3.gr φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο για την συνέντευξη την οποία πήραν οι δημοσιογράφοι Θοδωρής Νταβέλος και Θοδωρής Γεωργαντάς, ο κ Σεβαστής:

“Είναι το πρόσωπο των ημερών στον αθλητικό χώρο. Ο Βασίλης Σεβαστής επί σειρά ετών ηγετικό στέλεχος του ΣΕΓΑΣ, ετοιμάζεται για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση, ενώ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν.

Σε αυτή την καθοριστική στιγμή, ο γενικός γραμματέας της αρχαιότερης ομοσπονδίας της χώρας, ανοίγει τα χαρτιά του σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο www.sports3.gr.

Αναφέρεται στο χθες, το σήμερα αλλά και το αύριο του ΣΕΓΑΣ, αποκαλύπτει τί θα πράξει ο ίδιος, μιλάει για την Ολυμπιονίκη μας Τασούλα Κελεσίδου που εκδήλωσε την πρόθεση της να αναλάβει τη θέση του προέδρου, «σκιαγραφεί» το προφίλ του προσώπου που θα υποστηρίξει ο ίδιος και η παράταξη του για αντίπαλο δέος στην Κελεσίδου, αναφέρεται στον αθλητικό νόμο του υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη και άλλα πολλά σε μια χειμαρρώδη αναφορά.”

Δείτε το βίντεο

Κατεβάστε την εφαρμογή