Διαδικτυακό σεμινάριο για την διαδικασία εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει θέσει σε λειτουργία το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, στο οποίο μπορούν να μπουν και να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους τα Σωματεία που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της καταχώρησης στο Μητρώο όλων των απαιτούμενων στοιχείων των Σωματείων, θα τους δώσει τη δυνατότητα:

α) να εισπράξουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση,

β) να αποκτήσουν το δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ, και

γ) να έχουν δικαίωμα χρήσης των εγκαταστάσεων των Εθνικών και Δημοτικών Σταδίων.

Ο ΣΕΓΑΣ, θέλοντας να διευκολύνει τους εκπροσώπους των Σωματείων στη διαδικασία εγγραφής και υποβολής του φακέλου του σωματείου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 09.00μ.μ. με εισηγητή τον Τεχνικό Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας κ. Στέφανο Ματάκη.

Η επεξηγηματική διαδικασία της δημιουργίας λογαριασμού και της συμπλήρωσης των πεδίων που αφορούν τα στοιχεία του σωματείου σε διοικητικό, οικονομικό, φορολογικό και αθλητικό επίπεδο θα συνεισφέρει στην ολοκλήρωση της εγγραφής στο Αθλητικό Μητρώο και στην επίλυση τυχόν ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την επαφή των εκπροσώπων με την πλατφόρμα.

Δείτε τις οδηγίες παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου

Όταν θα πλησιάζει η ώρα έναρξης του διαδικτυακού σεμιναρίου θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα τρία βήματα:

1. Για να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο θα μπούμε στο σχετικό Link το οποίο θα λάβουμε με email από την ομοσπονδία, στο οποίο θα είναι καλό να δοκιμάσουμε πως μπορούμε να συνδεθούμε, τουλάχιστον μίση ώρα νωρίτερα, από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης.

2. Στο πεδίο «display name» δηλώνουμε το πραγματικό μας ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες ή το όνομα του σωματείου.

3. Στη συνέχεια επιλέγουμε «Sign In».

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εργαλεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ως ακολούθως:

· Επάνω δεξιά εμφανίζονται τρεις μικρές παράλληλες γραμμές. Πατώντας σε αυτό το σημείο μπορείτε να υποβάλετε ένα ερώτημα προς το εισηγητή (εικονίδιο ‘Ask question’)

· Στο ίδιο μενού μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση του μικροφώνου και του ηχείου, το μέγεθος των χαρακτήρων της συνομιλίας (chat), να αποσυνδεθούμε από την πλατφόρμα κ.ά.

· Στο κάτω μέρος μπορούμε να πληκτρολογήσουμε ένα μήνυμα προς τους παρακολουθούντες και τους εισηγητές (Μπάρα που περιέχει το κείμενο ‘Write a message’). Η υποβολή γραπτών ερωτήσεων αντί προφορικών διευκολύνει τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Η εμπειρία σας από τη χρήση της πλατφόρμας θα είναι καλύτερη εάν φροντίσετε να συνδεθείτε ενσύρματα σε ένα δίκτυο το οποίο θα έχει σχετικά υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Συνήθως, μία γραμμή ADSL στην οποία δεν συνδέεται κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή την ώρα του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι αρκετή. Τονίζεται ότι μπορείτε να συνδεθείτε και μέσω κινητού (smartphone) τηλεφώνου.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήχο σας παρακαλούμε να ελέγξετε τα ηχεία του συστήματός σας (αν μπορούν να παίξουν κάποιον άλλο ήχο, π.χ. ελέγχουμε αν ακούγονται οι ήχοι ενός βίντεο του youtube). Αν τα ηχεία του συστήματός σας λειτουργούν τότε αποσυνδεθείτε από την πλατφόρμα και συνδεθείτε και πάλι.

Καλή παρακολούθηση!

Κατεβάστε την εφαρμογή