“Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και την διαπλοκή”

 

Με αφορμή την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να κατεβάσει το όριο ηλικίας για συμμετοχή στα συμβούλια των ομοσπονδιών στα 70 έτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Ο κ. Αυγενάκης χθες ολοκλήρωσε την «κάθαρση» στον Ελληνικό Αθλητισμό. Με την ανοχή της Κυβερνητικής πλειοψηφίας και έχοντας απέναντι τη σφοδρή αντίδραση όλων των υπολοίπων κομμάτων κατέβασε το όριο ηλικίας στα 70 χρόνια για να με αποκλείσει από τις επερχόμενες εκλογές και να προωθήσει τον εκλεκτό του.

Έτσι νομίζει.

Ο κόσμος του Στίβου έχει δώσει και στο παρελθόν αποστομωτική απάντηση σε αντίστοιχες απόπειρες. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα. Και θα το κάνει με μεγαλύτερη ένταση και ακόμη πιο μεγάλη αποφασιστικότητα.

Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και την διαπλοκή.

Ούτε οι μεθοδεύσεις αυτές, οι απειλές και εκβιασμοί στα Σωματεία και τους εκπροσώπους τους, ούτε ο οικονομικός αποκλεισμός του ΣΕΓΑΣ θα επιφέρουν το αποτέλεσμα που οι εγκάθετοι και ο προστάτης τους επιδιώκουν.

Το αντίθετο θα συμβεί.

Τώρα τον λόγο έχει ο κόσμος και τα Σωματεία του Στίβου”.

Δείτε τοποθετήσεις Βουλευτών σχετικά με την απόφαση Αυγενάκη να κατεβάσει το όριο συμμετοχής στα συμβούλια των ομοσπονδιών, στα 70 έτη.

Κατεβάστε την εφαρμογή