Το μίτινγκ βάδην στην πόλη Άλιτους δίνει πρόκριση για Ολυμπιακούς

Η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές και στις αθλήτριες να κυνηγήσουν τα όρια συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο βάδην και τον μαραθώνιο, από την 1η Σεπτεμβρίου, δίνει επιπλέον ευκαιρία σε μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών ανά τον πλανήτη.

Η απόφαση της WA αφορά στο διάστημα 1/9 ως 30/11, στο οποίο οι αθλητές θα μπορούν να επιτύχουν τα όρια για τους Ολυμπιακούς, σε αγώνες που είχαν ήδη προκηρυχτεί και που τελούν υπό την έγκριση της ίδιας ή της EA.

Μια από αυτές τις διοργανώσεις είναι το μίτινγκ βάδην, που θα γίνει στο Άλιτους της Λιθουανίας στις 18 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση είναι εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, κάτι που σημαίνει πως όσοι λάβουν μέρος θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα όρια συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη, το οποίο έχει μεταφερθεί για τον Ιούλιο του 2021.

Λόγω της πανδημίας του ιού covid-19, οι δηλώσεις ενδιαφέροντος πρέπει να έχουν σταλεί στους διοργανωτές ως τις 8/9/2020, ενώ όσοι ταξιδέψουν (αθλητές – προπονητές κλπ), θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού σε διάστημα 72 ωρών, πριν ταξιδέψουν στη Λιθουανία. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή