Το Filothei Women Gala στις 11 Σεπτεμβρίου

To Filothei Women Gala ένα από τα κορυφαία μίτινγκ που διεξάγονται στην κατηγορία του στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί και φέτος, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, για 21η συνεχόμενη χρονιά, στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη.

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε μεγάλες αλλαγές και στο αγωνιστικό καλεντάρι, όπως είναι λογικό, με συνέπεια η διεθνής συνάντηση στίβου, που παραδοσιακά διεξάγεται την Άνοιξη να έχει μετατεθεί για το Φθινόπωρο. Ο αγώνας θα γίνει με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της ομοσπονδίας και ακολουθώντας τις Υπουργικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων. Παρόλα αυτά και στη φετινή διοργάνωση δε θα λείψουν οι πρωτοποριακές δράσεις.
Το αγωνιστικό μέρος αναμένεται με ενδιαφέρον, όπως και οι εκπλήξεις, που ποτέ δε λείπουν από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ειδικά για φέτος, που η ανάγκη για στήριξη του κοινωνικού συνόλου είναι ακόμη μεγαλύτερη κι έτσι οι διοργανωτές προσανατολίζονται στη διεξαγωγή αγωνίσματος μέσα από το οποίο θα συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για δράσεις που έχουν να κάνουν με τον covid-19.
Οι λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο αγώνισμα, και τον τρόπο διεξαγωγής του, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα. Πολλές Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και θα αγωνιστούν, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες μέσα στον Σεπτέμβριο, ανάμεσα σε αυτούς και οι Βαλκανικοί Αγώνες Ανδρών-Γυναικών.
Το Filothei Women Gala διοργανώνει ο ΑΟ Φιλοθέης με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Κατεβάστε την εφαρμογή