Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του συνόλου των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει την μεγάλη του ικανοποίηση γιατί το 2020 δεν ήταν για τις αθλήτριες και τους αθλητές του στίβου, μία χαμένη αγωνιστικά χρονιά.

Η ομοσπονδία μας υλοποίησε Διασυλλογικούς Αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τηρώντας σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δίνοντας την ευκαιρία σε αθλήτριες και αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, διασφαλίζοντας την προπονητική και αγωνιστική λειτουργία του ελληνικού στίβου.

Ο ΣΕΓΑΣ είναι μία από τις ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες, που πέτυχε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα και οι Έλληνες φίλαθλοι είχαν την χαρά, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία στην προετοιμασία των αθλητών, να δούν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα επίπεδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ συγχαίρει αθλήτριες, αθλητές, προπονήτριες και προπονητές, για την αποφασιστικότητα το πείσμα και τη συνέπεια τους. Συγχαίρει τα σωματεία για την δική τους μεγάλη προσπάθεια μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών και αθλητριών για τη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους, όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος συγχαρητήρια ανήκουν και αξίζουν, στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του αγωνιστικού προγράμματος.

Κατεβάστε την εφαρμογή