Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ: Φοβερή επίδοση και νέο πανελλήνιο ρεκόρ από την Εμμανουηλίδου

Την πέμπτη της κούρσα στη σεζόν στα 100 μ. πραγματοποίησε σήμερα η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τη συνδυάσει με ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ18.

Η νεαρή αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου τερμάτισε σε 11.75 κάνοντας εξαιρετική κούρσα, αφού ξεκόλησε αμέσως από τον βατήρα, αποσπάστηκε από τις αντιπάλους της και κατάφερε να διατηρήσει την ταχύτητα της μέχρι το φινάλε. Η Εμμανουηλίδου στη διάρκεια της σύντομης σεζόν πέτυχε δύο φορές πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 και άλλη μία το ισοφάρισε. Η νεαρή πανελληνιονίκης στην κατηγορία Κ18 και Κ20 θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει κάτι καλό και στον απογευματινό τελικό. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 11.80 και ανήκει στην Εμμανουηλίδου από το περασμένο Σάββατο στο Πρωτάθλημα των Ιωαννίνων.

Την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό των 100 μ. γυναικών σημείωσε η Μαρία Γάτου (ΑΓΕΣ Κάμειρος) με 11.63 (1,6), ενώ ακολούθησε η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης), που με αντίθετο άνεμο έτρεξε 11.68 (-1,6) και το απόγευμα θα κληθεί να υπερασπιστεί την περσινή της νίκη. Το ατομικό της ρεκόρ βελτίωσε η Ειρήνη Βασιλείου (ΑΓΕΣ Κάμειρος) με 11.70, που φέτος κατάφερε να παρουσιάσει εξαιρετική βελτίωση στο κομμάτι της ταχύτητας.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων

Παρακαλουθήστε τη ροή των αγώνων από τη σελίδα της ομοσπονδίας στο Facebook.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στις 19.00

Κατεβάστε την εφαρμογή