ΘΛΙΨΗ “‘έφυγε” ο δημοσιογράφος και παλιός αθλητής Τάσος Παπαχρήστου

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του δημοσιογράφου και παλιού αθλητή της σφυροβολίας Τάσου Παπαχρήστου που έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία

63 ετών (γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1957 στη Θεσσαλονίκη).

Αθλητής του Ηρακλή ΓΣ στη σφυροβολία με ατομικό ρεκόρ 41.06 επίδοση που 19χρονος το 1976 ήταν στους 50 καλύτερους του αγωνίσματος. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα από τον “Φίλαθλο” και στη συνέχεια στο “Έθνος” από όπου και συνταξιοδοτήθηκε ενώ υπήρξε γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Με την δημοσιογραφική του ιδιότητα κάλυψε πολλούς Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και ως λάτρης του στίβου πολλές επίσης διοργανώσεις όπως Βαλκανικούς, Διεθνή Μίτινγκ, Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Μεσογειακούς ενώ παρακολουθούσε συχνά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Γνώστης του αθλητικού γίγνεσθαι στην πατρίδας μας, ένας ευγενής και με απαράμιλλο ήθος “μοίραζε” απλόχερα τις γνώσεις του.

Ο Τάσος Παπαχρήστου είχε και συγγραφικό έργο με ειδικά αφιερώματα καθώς και πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες μεταξύ των οποίων και η αποκάλυψη της υπόθεσης ντόπινγκ του ποδοσφαιριστή Ισις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του

Κατεβάστε την εφαρμογή