Οδηγίες διεξαγωγής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20

 

Το υγειονομικό πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων θα τηρηθεί στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20, στα Γιάννενα (1-2/8), με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid-19.

Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων οι Σύλλογοι θα πρέπει να αποστείλουν στο e-mail: [email protected] κατάσταση, στην οποία θα αναγράφονται ΜΟΝΟ τα ονόματα των προπονητών, που θα συνοδεύουν τους αθλητές στο Πρωτάθλημα καθώς και του ΕΝΟΣ και μοναδικού εκπροσώπου τους.

Ο υπεύθυνος κάθε συλλόγου ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να καταθέσει στο σημείο ελέγχου, στην είσοδο του σταδίου, πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο της ΓΓΑ «Κατάλογος εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση» για κάθε αγωνιστική περίοδο (άλλο έντυπο το πρωί, άλλο απόγευμα), ενώ το ίδιο ισχύει και για τις υπεύθυνες δηλώσεις, που απαιτούνται για είσοδο στην εγκατάσταση.

Να τονιστεί πως όσοι εισέρχονται στο στάδιο θα πρέπει να φορούν τη μάσκα καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονή τους σε αυτό (εξαιρείται η περίοδος της προθέρμανσης και του αγώνα) και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Δείτε αναλυτικά τις γενικές οδηγίες

Κατάλογος εισερχομένων/εξερχομένων

Υπεύθυνη δήλωση

Ιατρική βεβαίωση

Κατεβάστε την εφαρμογή