Πανελλήνιο Κ18: Σταθερά γρήγορη η Χατζηπουργάνη και νίκη στα χαμηλά εμπόδια

Την πέμπτη κούρσα της καριέρας της σε χρόνο κάτω από τα 60.00 έκανε σήμερα η Άννα Χατζηπουργάνη στη δεύτερη και τελευταία ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 στην πόλη της Λάρισας.

Η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη ήταν νικήτρια στο αγώνισμα με 59.76, ΄λίγες μόλις ημέρες από το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε στους διασυλλογικούς αγώνες με 59.48. Η Χατζηπουργάνη διανύει την δεύτερη χρονιά της στην κατηγορία και δείχνει πως πριν ολοκληρώσει τη σύντομη φετινή σεζόν θα είναι σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση ακόμη πιο κοντά στο φράγμα των 59.00. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Βασιλική Μητσιούλη, που μέχρι και το όγδοο εμπόδιο πέρναγε μαζί με την αθλήτρια από την Κατερίνη και τελικά τερμάτισε δεύτερη με 60.96, στην πρώτη κούρσα της καριέρας της κάτω από τα 61.00. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ελένη Αλεξιάδη (ΓΣ Σέρρες 93) με 66.13.

Ο Νίκος Σφακιωτάκης (Θέρσιππος Περιστερίου) ξεκίνησε δυνατά την κούρσα του και κατάφερε από τα πρώτα κιόλας εμπόδια να πάρει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του και να τερματίσει εύκολα πρώτος σε 55.07. Ο νεαρός αθλητής, ο οποίος αγωνίζεται πρώτη χρονιά στην κατηγορία των Κ18 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέκτησε ο Σωτήρης Κανελλόπουλος (Πελασγός Λάρισας) με 56.59 και στην τρίτη ο, ο νικητής της πρώτης τελικής σειράς, Ανδρέας Σχοιναράκης (ΟΦΗ) με 57.04.

Αποτελέσματα από τους αγώνες

Βαθμολογία

Κατεβάστε την εφαρμογή