Ωρα για δράση με τη διεξαγωγή των Διασυλλογικών Αγώνων Α/Γ

Οι Διασυλλογικοί Αγώνες της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών παίρνουν το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη από τους αγώνες των μικρότερων κατηγοριών και δίνουν την ευκαιρία σε μεγάλη μερίδα πρωταθλητών μας για έναν αγώνα στην περιορισμένη φετινή δράση.

 

Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες μας θα πάρουν θέση εκκίνησης στα αγωνίσματα τους και θα διεκδικήσουν καλές επιδόσεις.

 

Ανάμεσα σε αυτούς που θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο είναι οι Νικολ Κυριακοπούλου και  Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών, η Βούλα Παπαχρήστου στο μήκος, ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110 μ. εμπ. και τα 200 μ., η Ειρήνη Βασιλείου στα 400 μ., ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεστάκης στη σφυροβολία, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία, η Τατιάνα Γκούσιν και η Ιωάννα Ζάκκα στο ύψος, οι Τσιάμης και Πανταζής στο τριπλούν, η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 100 μ. και 200 μ., ο Γιάννης Νυφαντόπουλος και ο Κώστας Ζήκος στα 100 μ., η Κολοκυθά στο μήκος, οι Μουζενίδης, Ζώτος και Λατιφλάρι στη σφαιροβολία, η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό, η Σπυριδούλα Καρύδη σε μήκος και τριπλούν. ο Κώστας Γκελαούζος στα 5.000 μ., ο Μάρκος Γκούρλιας και πολλοί άλλοι.

Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείται, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

Κατεβάστε την εφαρμογή