Γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα για την Γκλόρια Πριβιλέτζιο

Τον πρώτο της τίτλο στη σεζόν κατέκτησε στο Άργος Ορεστικό η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, στα 10.000 μέτρα Γυναικών.

Η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επέλεξε να τρέξει 10.000 μ. στο Πρωτάθλημα, ενώ θα είναι παρούσα τόσο στους Διασυλλογικούς Αγώνες όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας στα 5.000 μέτρα.

“Χρειαζόμασταν τους αγώνες. Το ένιωθα πως θέλω να μπω και πάλι στη δράση. Θα ήθελα να πετύχω έναν γρηγορότερο χρόνο, ωστόσο είμαι ικανοποιημένη, αφού σημείωσα ατομικό ρεκόρ”, είπε η Πριβιλέτζιο για την παρουσία της στο πρωτάθλημα και συμπλήρωσε για την περίοδο της καραντίνας: “Δεν έχασα καμία προπόνηση. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να προσαρμόσουμε κάποιες προπονήσεις, που κανονικά τις κάναμε στο στίβο. Παρόλα αυτά για τους αθλητές των αποστάσεων η περίοδος της καραντίνας δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο για τους αθλητές και τις αθλήτριες των υπολοίπων αγωνισμάτων. Την Κυριακή θα τρέξω στα 5.000 μ. στο Διασυλλογικό κι έπειτα θα μπω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αν όλα πάνε καλά ο στόχος μου είναι να κυνηγήσω μια καλή παρουσία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο κι έπειτα να επικεντρωθώ στην προετοιμασία μου, για έναν αγώνα της Άνοιξης”, αναφορικά με τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: “Ρεαλιστικά πρόκειται για έναν φοβερά δύσκολο στόχο. Παρόλα αυτά εμείς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο κι αυτό θα κάνουμε και τώρα”.

Η Πριβιλέτζιο έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να σημειώσει μεγάλη πρόοδο και να φτάσει το ρεκόρ της στο μαραθώνιο στις 2ώρες 35.31. “Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο μου την ΓΣ Γλυφάδας και φυσικά την ομοσπονδία μου, τον ΣΕΓΑΣ, που είναι δίπλα μου και βοηθάνε την προσπάθεια μου”, κατέληξε η αθλήτρια.

Κατεβάστε την εφαρμογή