Η συνέντευξη Τύπου για το 10ο μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Η συνέντευξη Τύπου για το 10ο διεθνές μίτινγκ Αλμάτων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (15/7) στο Δημαρχείο Καλλιθέας. Οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και διοργανώνονται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας.

Ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου και της Ο.Ε του αγώνα, Παναγιώτης Δημάκος, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τόνισε: «Η ιδέα για το Μίτινγκ Αλμάτων υλοποιήθηκε το 2011. Στη φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιείται για 10η συνεχή χρονιά με τη συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΓΑΣ, θα λάβουν μέρος αθλητές από περίπου έξι χώρες, αλλά και κορυφαίοι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες όπως οι Τατιάνα Γκουσιν, Δημήτρης Τσιάμης, Έλενη Πόλακ, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντώνης Μέρλος, Παναγιώτα Δόση, Αντρέας Πανταζής. Είναι τιμή μας, που Πρέσβειρα του φετινού αγώνα είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, μια σπουδαία αθλήτρια και την οποία ευχαριστούμε θερμά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που μια τόσο δύσκολη και περίεργη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας διοργανώνουμε το Μίτινγκ Αλμάτων, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα event στη χώρα. Στη διοργάνωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχει ορίσει η ΓΓΑ, ο ΣΕΓΑΣ και ο ΕΟΔΥ, αφού αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια όλων όσοι θα δώσουν το παρών στον αγώνα”,

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Μανώλης Κωστάκης είπε: «Ο Δήμος μας αγαπάει τον αθλητισμό και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας είναι ένα σωματείο, που συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνδιοργάνωση του Μίτινγκ, με την πόλη μας να μπαίνει ολοένα και πιο γερά στον αθλητικό χάρτη της χώρας. Προτεραιότητά μας είναι η ασφαλής πραγματοποίηση της διοργάνωσης με το μίτινγκ να είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για τον Δήμο μας».

Πρέσβειρα της διοργάνωσης είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, που στις δηλώσεις της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κάποια προπονητικά άλματα στη διοργάνωση σε περίπτωση που θα είναι στην κατάσταση που θέλει.

Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω live streaming μετάδοση.

Κατεβάστε την εφαρμογή