Απάντηση της Ομοσπονδίας σε δημοσίευμα

Ο ΣΕΓΑΣ με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας SPORTSFEED, που αναφέρεται στο σωματείο Ελληνικός ΑΣ Ερμής 1877, αισθάνεται την υποχρέωση να ανακοινώσει τα εξής:

“Δυστυχώς το σωματείο Ελληνικός ΑΣ Ερμής 1877 στην προσπάθεια να συκοφαντήσει την Ομοσπονδία και την Διοίκηση της και να υποστηρίξει την αντιπολιτευτική κίνηση, που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, παραπλανεί και παραπληροφορεί για μία ακόμη φορά τον κόσμο του στίβου.

Η ομοσπονδία τιμά και συγχαίρει τον Γιώργο Μποτσκαριώβ τους αθλητές και τις αθλήτριες του για την εξαιρετική δουλειά και τις επιτυχίες, που έχουν πετύχει μέχρι σήμερα και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα τους, για να στηρίξει την προσπάθεια τους και τα επόμενα χρόνια, που προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες γι΄αυτά τα παιδιά. Είναι υποχρεωμένη, όμως, με αφορμή τα δημοσιεύματα αυτά να ανακοινώσει ότι τα τελευταία δύο χρόνια για μισθούς και πριμ προπονητή και αθλητών, οδοιπορικά έξοδα και δαπάνες προετοιμασίας και οικονομικές υποτροφίες, από προτάσεις της ομοσπονδίας, έχει δαπανήσει συνολικά 60.000 ευρώ σε χρήματα.

Παράλληλα καλύπτει – όπως οφείλει – και τις ανάγκες που προκύπτουν σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Επίσης, το γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαριώβ συμμετέχει σε όλα τα καμπ της ομοσπονδίας από το 2014 έως σήμερα, ενώ έχει στη διάθεση του τις ιατρικές υπηρεσίες της Ομοσπονδίας στο κέντρο Υψηλού Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μποτσκαριώβ με αφομή το δημοσίευμα, προχώρησε στην εξής δήλωση:

“Βρίσκομαι στα στάδια εδώ και πολλά χρόνια και σε όλη αυτή τη διαδρομή έχω δίπλα μου την ομοσπονδία και τους ανθρώπους της. Ο ΣΕΓΑΣ έχει στηρίξει εμένα και τους αθλητές μου και έχει βάλει το δικό του λιθαράκι, προκειμένου να ξεπεραστούν εμπόδια σημαντικά, όπως οι ελληνοποιήσεις της Ελίνας και της Αναστασίας και να έρθουν σπουδαία αποτελέσματα και διακρίσεις για όλη την ομάδα. Ιδιαίτερα την τελευταία διετία, όπου οι απαιτήσεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προετοιμασίες μεγάλωσαν μαζί με τις διακρίσεις των αθλητών μου, ο ΣΕΓΑΣ ήταν εκεί και φρόντισε να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό από την προετοιμασία μας. Ακόμη και το ακόντιο που έκανε η Ελίνα την Τετάρτη το ρεκόρ, είναι από υλικό που μας παραχώρησε η ομοσπονδία”.

Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας, Τάσος Λατιφλάρι με σχετικό σχόλιο στην ανάρτηση του ΑΣ Ερμή 1877 στο Facebook. “Ωραία όλα αυτά και μπράβο σας, αλλά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάνεναν ΕΡΜΗ και δηλώνω πως ποτέ δεν ζήτησα βοήθεια από κάποιον τέτοιο σύλλογο, εγώ ζήτησα από την εταιρεία που έχει αναλάβει να μου κλείνει αγώνες και να με στηρίξει πράγμα το οποίο αναφέρεται στο συμβόλαιο μας, οπότε καλό είναι να μην μπερδεύουμε τις καταστάσεις δημιουργούνται παρεξηγήσεις άδικα. Κοιτάξτε το καλό των αθλητών και αφήστε τα πολιτικά στην άκρη. Αυτή θα είναι η αλλαγή στο στίβο όχι τα πολιτικά παιχνίδια και τα λόγια. Σας ευχαριστώ πολύ αλλά ζητώ να διορθώσετε τη δημοσίευση διότι δεν είναι απόλυτα έγκυρη.
Με εκτίμηση και σεβασμό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΛΑΤΙΦΛΛΑΡΙ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ.

Κατεβάστε την εφαρμογή