Επιστροφή στις μεγάλες βολές για Αναστασάκη και Φραντζεσκάκη

Δυνατός όπως αναμενόταν ήταν ο αγώνας σφυροβολίας στο Φεστιβάλ ρίψεων, Μανώλης Μανωλόπουλος, που διοργάνωσε στην Τρίπόλη η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης, .

Ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεσκακης επιβεβαίωσαν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, αφού έκαναν το ένα-δύο με 75,55 μ. και 74,57 μ., αντίστοιχα. Ο Αναστασάκης έδειξε να βρίσκει το ρυθμό του, δεδομένο του ότι είχε χάσει προπόνηση τον χειμώνα εξαιτίας τραυματισμού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η καραντίνα που δημιούργησε μια σειρά από προβλήματα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο διασυλλογικό πρωτάθλημα κι από εκεί στο Πανελλήνιο της Πάτρας. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και ο Φραντζεσκάκης, που μετά το 72,38 μ. στους αγώνες “Η μάχη της Κρήτης” έστειλε τη σφύρα στα 74,57 μέτρα, στη διοργάνωση της Τρίπολης.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ορέστης Ντουσάκης, που άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο νεαρός αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη ήταν νικητής στη σφύρα Κ20 Ανδρών με 73,80 μ. επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και θα του έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του, το οποίο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Ο Ντουσάκης, ο οποίος είχε ρεκόρ 71,37 μ. από την περσινή χρονιά, πέτυχε ακόμη δύο μεγάλες βολές στα 72,93 μ. και 72,30 μέτρα. Το 73,80 μ. είναι η έκτη επίδοση που έχει σημειωθεί παγκοσμίως από αθλητή της κατηγορίας Κ20.

Μία ακόμη σταθερή παρουσία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κώστας Μπουζάκης, που μετά τα 60,80 μ. στη δισκοβολία στους Διασυλλογικούς Αγώνες, πέτυχε 60,75 μ. και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Διαβάστε ακόμη για την εμφάνιση του Νικόλα Πολυχρονίου στην ίδια διοργάνωση

Tα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή