Άλλη μια μεγάλη βολή από την Ντραγκομίροβα στη σφαιροβολία (vid)

Την ασταμάτητή πορεία της συνεχίζει η Αναστασία Ντραγκομίροβα, που λίγες ημέρες από τη βολή στα 17,35 μ. στους Διασυλλογικούς Αγώνες, πέτυχε και πάλι επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ μετέχει στους αγώνες ρίψεων “Κώστας Σπανίδης” και στην τρίτη της βολή σημείωσε 17,44 μέτρα. Η νεαρή ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα της με προσπάθεια στα 16,85 μ. ενώ εκτός από το 17,44 μ. είχε μία ακόμη βολή πάνω από τα 17,00 μ., την δεύτερη, η οποία μετρήθηκε στα 17,28 μέτρα. Η Ντραγκομίροβα είναι η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα σύνθετα που είναι το βασικό της αγώνισμα, ωστόσο καταφέρνει και σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις και σε ατομικό επίπεδο. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός πως είναι η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ και στο μήκος Κ18.

“Περίμενα την επίδοση και το ρεκόρ, γιατί στην προπόνηση έχω εξίσου μεγάλες βολές, οπότε ήταν θέμα χρόνου να βγουν και στον αγώνα. Είμαι ευχαριστημένη και πλέον στρέφω την προσοχή μου στο έπταθλο, εκεί όπου θέλω να κάνω ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ”, είπε η Ντραγκομίροβα μετά τον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

https://www.instagram.com/p/CCYgIH7loJm/

Κατεβάστε την εφαρμογή