Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε Κρήτη, Γιαννιτσά και Αλεξανδρούπολη

Περίπου τέσσερις μήνες από την ολοκλήρωση της χειμερινής εγχώριας δράσης, η κανονικότητα φαίνεται να επιστρέφει στον ελληνικό στίβο με την έναρξη της θερινής περιόδου.

Η Κρήτη έχει αυτές τις ημέρες την τιμητική της, αφού μετά τους αγώνες Μιραμπέλο που έγιναν την Τετάρτη στον Άγιο Νικόλαο, σειρά πήρε σήμερα το Ηράκλειο με τα “Κνώσσεια 2020”  μια διοργάνωση στην οποία μετέχουν κυρίως νεαροί αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες έγιναν σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο αγώνων, το οποίο διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή και την ακεραιότητα των αγωνισμάτων και παράλληλα διασφαλίζει την ασφάλεια αθλητών, αθλητριών και όλων όσων βρίσκονται στο στάδιο. Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί με τα ριπτικά αγωνίσματα και συνεχίζονται το απόγευμα με τα δρομικά και αλτικά.

Τα πρώτα δειλά αγωνιστικά βήματα μετά την πολύμηνη αποχή λόγω της Πανδημίας του ιού covid-19 γίνονται σήμερα και σε επίπεδο διασυλλογικών αγώνων. Την αρχή στη σειρά αγώνων κάνουν η Αλεξανδρούπολη και τα Γιαννιτσά, που φιλοξενούν ομίλους της κατηγορίας Κ16. Οι αγώνες είναι σε εξέλιξη και η συμμετοχή σε αυτούς  είναι μεγάλη, γεγονός που δείχνει την ανάγκη των νεαρών αθλητών να επιστρέψουν στους αγώνες και στις αγαπημένες τους συνήθειες.

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν έγινε την Τετάρτη στα Χανιά και ήταν η διοργάνωση Μιραμπέλο, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, εκεί όπου ξεχώρισε ο Γεράσιμος Καλογεράκης (ΟΦΗ) με 63,53 μέτρα στον ακοντισμό.

Κατεβάστε την εφαρμογή