Βήμα, βήμα προχωρά η Πεσιρίδου για τους αγώνες της θερινής περιόδου

Έναν μήνα προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου συμπληρώνει η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία έχει αρχίσει σταδιακά να βρίσκει το ρυθμό της και να επιστρέφει σε κανονικά αγωνιστικά επίπεδα.

Παρόλα αυτά η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου, δε βιάζεται να τρέξει γρήγορα, αντίθετα εκμεταλλεύεται την συγκυρία για να προχωρήσει βήμα, βήμα και παράλληλα να καλύψει προπονητικά κενά. Η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων, όπως και στο σύνολο τους οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας, ωστόσο δεν στοχεύει να παρατείνει περισσότερο τη χρονιά.

“Προχωράμε χωρίς πίεση και βιασύνη. Η Ελισάβετ θα συμμετάσχει στους αγώνες της θερινής περιόδου, ωστόσο δεν αποσκοπούμε κάτι από αυτούς”, είπε ο Ευαγγελόπουλος και συμπλήρωσε: “Η μέχρι τώρα προετοιμασία μας πάει καλά, αφού πλέον έχουμε συμπληρώσει έναν μήνα σε στάδιο και η αθλήτρια έχει βρει και πάλι το ρυθμό της. Στόχος είναι μετά το Πανελλήνιο να ξεκουραστεί κι έπειτα να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις για την επόμενη χρονιά. Με τις αναβολές διοργανώσεων, πλέον το 2021 έχει εξελιχθεί σε χρονιά υψηλών απαιτήσεων. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και απαιτητικός, ωστόσο στόχος μας είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μας ενδιαφέρουν τόσο οι δύο διοργανώσεις του κλειστού (Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο) και παράλληλα στόχος είναι μέσα από τους αγώνες του χειμώνα να κυνηγήσει και το ράνκινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες”. Η Πεσιρίδου συμμετείχε το χειμώνα στους αγώνες κλειστού, όπου έτρεξε τα 60 μ. εμπ. σε 8.16.

Κατεβάστε την εφαρμογή