Σειρά συσκέψεων για την ολοκλήρωση των πρωτοκόλλων διεξαγωγής αγώνων

Σειρά από συσκέψεις έγιναν σήμερα στην ομοσπονδία με στόχο την ολοκλήρωση των πρωτοκόλλων που αφορούν στους κανόνες διεξαγωγής εντός και εκτός σταδίου.

Στη σύσκεψη που αφορούσε τις διοργανώσεις εντός σταδίου συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος, ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, η πνευμονολόγος Ασημίνα Γκάγκα, ο διευθυντής αγώνων της ομοσπονδίας Ανδρέας Γκόγκας, το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης, Στέφανος Ματάκης και η διευθύντρια του ΣΕΓΑΣ, Αγγελική Προκάκη. Στόχος της ομοσπονδίας είναι να ολοκληρώσει έως τέλος Μαΐου το σχετικό πρωτόκολλο, το οποίο θα υποβάλλει και στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Στα μέσα Ιουνίου θα υποβληθεί στη ΓΓΑ, το αντίστοιχο πρωτόκολλο που θα αφορά στους αγώνες δρόμου, οι οποίοι αν όλα εξελιχθούν ευνοϊκά για τη χώρα θα γίνουν τον Φθινόπωρο. Στη σημερινή συνάντηση για τους αγώνες δρόμου συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος, η πνευμονολόγος Ασημίνα Γκάγκα, ο γενικός συντονιστής του ΑΜΑ Μάκης Ασημακόπουλος, ο διευθυντής αγωνιστικού τομέα του ΑΜΑ Βαγγέλης Παπαποστόλου, ο διευθυντής αγώνων της ομοσπονδίας Ανδρέας Γκόγκας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων δρόμου Θανάσης Ράπτης, καθώς και οι Γιώργος Δούσης, Νότης Παπούλιας, Άγγελος Προβατάς, Τότα Γκολφινοπούλου και Αγγελική Προκάκη.

Κατεβάστε την εφαρμογή