Μέχρι τέλος Μαΐου το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων


Συνεχίζονται οι επαφές στην Ομοσπονδία με στόχο την ολοκλήρωση του πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων, αλλά και τον γενικότερο σχεδιασμό της αγωνιστικής δράσης που θα προκύψει τους επόμενους μήνες, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Στόχος των ανθρώπων της Ομοσπονδίας μέχρι το τέλος Μαΐου να έχει ολοκληρώσει το πρωτόκολλο, στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικές λεπτομέρειες διεξαγωγής που θα καλύπτουν χωριστά κάθε αγώνισμα, αλλά και το σύνολο μιας διοργάνωσης, το οποίο θα σταλθεί για έγκριση στο ΕΟΔΥ.

Για το λόγω αυτό ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπολος είχε την Πέμπτη (7/5) τηλεδιάσκεψη με την πνευμονολόγο – συνεργάτιδα της ομοσπονδίας – Ασημίνα Γκάγκα και στελέχη της ομοσπονδίας. Με την βοήθεια της κ. Γκάγκα έχουν ήδη προχωρήσει πολλά διαδικαστικά θέματα που θα συμβάλλουν στην διοργάνωση αγώνων και θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων και της Δημόσιας Υγείας.

Οδηγίες και πληροφορίες για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών, των εργαζομένων στους αθλητικούς χώρους στο πλαίσιο των προπονήσεων έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (δείτε εδώ).

Κατεβάστε την εφαρμογή