Αναβλήθηκαν οι αγώνες Diamond League του Παρισιού και του Γιουτζίν


Δύο ακόμη αγώνες της σειράς Diamond League αναβλήθηκαν σήμερα εξαιτίας της αβεβαιότητας πoυ επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19. 


Η οργανωτική επιτροπή της σειράς αγώνων ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων του Γιουτζίν (7/6) και του Παρισιού (13/6) και παράλληλα έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει στην ανακοίνωση νέων ημερομηνιών, μετά τη συνεργασία με την WA και τους οργανωτές. Πρόθεση τόσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όσο και των διοργανωτών είναι η διεξαγωγή ορισμένων – τουλάχιστον – αγώνων της σειράς μετά τα μέσα Ιουλίου και μέχρι τον Οκτώβριο, προκειμένου έτσι να διασωθεί μεγάλο μέρος της σεζόν. 
Εξάλλου, οι διοργανωτές της περίφημης διοργάνωσης Bislett Games, αγώνας ο οποίος ανήκει στη σειρά των διαμαντιών, έκαναν γνωστό πως θα προχωρήσουν στη διεξαγωγή αγώνα επίδειξης στις 11 Ιουνίου, ημερομηνία όπου εξ αρχής ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας Diamond League. Στόχος των διοργανωτών είναι να γίνει ένα event με δυνατά ονόματα όπως ο Νορβηγός παγκόσμιος πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων Κάρστεν Βάρχολμ, ο νέος σταρ του επί κοντώ Μόντο Ντουπλάντις και ο κάτοχος του ρεκόρ, του παγκοσμίου ρεκόρ στον ανοιχτού, Ρενό Λαβιλενί. 
Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αναβληθεί επτά από τους 14 αγώνες τη σειράς Diamond League.

Κατεβάστε την εφαρμογή