Αττάλεια και Κύπρος οι στάσεις του Τεντόγλου πριν τον ανοιχτό

Την δοκιμασμένη και επιτυχημένη λύση του Προπονητικού κέντρου Γκλόρια στην Αττάλεια της Τουρκίας θα επιλέξει ο Μίλτος Τεντόγλου για την προετοιμασία του στον ανοιχτό.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας του στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, το οποίο επιλέγουν τα τελευταία χρόνια κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου στίβου. Ο αθλητής και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι θα παραμείνουν στην Τουρκία από τις 14 έως και τις 30 Μαρτίου κι έπειτα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για λίγες μόλις ημέρες κι εν συνεχεία θα ανέβουν και πάλι στο αεροπλάνο, αυτή τη φορά με προορισμό την Κύπρο (5-24/4).

Ο Τεντόγλου ολοκλήρωσε τη χειμερινή σεζόν με το εντυπωσιακό άλμα στα 8.26 μ., που τον έφερε στην κορυφή της Ευρώπης και στη δεύτερη θέση του κόσμου. Ο 22χρονος άλτης το καλοκαίρι θα κληθεί να κυνηγήσει τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε πριν από δύο χρόνια στο Βερολίνο.

Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους πιο εξελίξιμους άλτες της υφηλίου και δικαίως έναν από αυτούς που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των αγώνων της θερινής σεζόν.

Κατεβάστε την εφαρμογή