Ετοιμάζεται για Λισαβόνα η Παπαχρήστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Η προετοιμασία για τους αγώνες της θερινής περιόδου βρίσκεται σε εξέλιξη, ύστερα μάλιστα και από την αναβολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Νανζίνγκ, που οδήγησε μεγάλο αριθμό αθλητών και αθλητριών να ολοκληρώσουν νωρίτερα την παρουσία τους στη χειμερινή δράση.

Ανάμεσα σε εκείνους που ήδη έχουν κάνει το σχεδιασμό τους για τη θερινή σεζόν είναι και η Βούλα Παπαχρήστου. Η έμπειρη αθλήτρια διανύει ήδη την προετοιμασία της για το καλοκαίρι, την οποία σε λίγες ημέρες θα μεταφέρει στο Jamor Performance της Λισαβόνα, σε ένα από τα σύγχρονα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 και ο προπονητής της Δημήτρης Βασιλικός, θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία στις 16 Μαρτίου και θα παραμείνουν στο προπονητικό κέντρο έως τις 5 Απριλίου. Η επιλογή του κέντρου δεν ήταν τυχαία και προέκυψε από τις καλές σχέσεις του Βασιλικού με τον προπονητή Ζοσέ Σούσα Ούβα, ο οποίος θα κάνει το ίδιο διάστημα την προπόνησή του στο ίδιο κέντρο.

Ο Πορτογάλος γυμνάζει μεταξύ άλλων την Πατρίσια Μαμόνα κι έτσι δύο από τις κορυφαίες άλτριες του τριπλούν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κοινή προετοιμασία λίγο πριν από την έναρξη των διοργανώσεων της θερινής περιόδου.

Μαμόνα και Παπαχρήστου έχουν στην κατοχή τους από ένα χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό ανοιχτού, αφού η Μαμόνα ήταν πρώτη του 2016 στο Άμστερνταμ και η Παπαχρήστου πρώτη το 2018, ενώ οι δύο τους βρέθηκαν στο βάθρο των νικητριών το 2017 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2017 στο Βελιγράδι

Η Παπαχρήστου αναμένεται να ξεκινήσει τους αγώνες της τέλος Μαΐου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα.

Κατεβάστε την εφαρμογή