Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η Ντραγκομίροβα έγινε η τρίτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο ύψος συνθέτων

Η τρίτη Ελληνίδα όλων των στο ύψος στο σύνθετο έγινε σήμερα η Αναστασία Ντραγκομίροβα.

Η νεαρή αθλήτρια ξεπέρασε το 1,78 μ. στο ύψος στο πλαίσιο του πεντάθλου που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η 17χρονη, η οποία βρίσκεται σε τροχιά πανελληνίου ρεκόρ, ισοφάρισε αρχικά το ρεκόρ της με το άλμα στα 1,72 μ. κι έπειτα ξεπέρασε το 1,75 μ. και 1,78 μ. για να βελτιώσει δύο φορές τον εαυτό της. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ στη συνέχεια δοκίμασε στα 1,81 μ., όπου έκανε δύο άλματα κι ολοκλήρωσε τον αγώνα της. Η χάλκινη πέρυσι στις Ολυμπιακές ημέρες Νεότητας νωρίτερα είχε κάνει 8.95 στο πρώτο αγώνισμα της ημέρας. Η Βάσω Δεληνικόλα με 1,81 μ. και η Αργυρώ Στρατάκη με 1,79 μ. είναι οι δύο που έχουν κάνει τις καλύτερες επιδόσεις στο ύψος στο πλαίσιο συνθέτου. Λίγο αργότερα η Ντραγκομίροβα έστειλε στη δεύτερη βολή της στη σφαίρα συα 14,33 μέτρα. Το πένταθλο συνεχίζεται με το μήκος και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με τα 800 μέτρα. Η Ντραγκομίροβα κυνηγάει τους 3.720 β., που είναι το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 και ανήκει στην Πασχαλίνα Παπαδόπουλου, από την περσινή σεζόν. Η νεαρή με το 1,78 μ. έπιασε και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Ριέτι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και του απογευματινού προγράμματος.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media της ομοσπονδίας (Facebooktwitterinstagram), αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Στο σχετικό μπάνερ στην κεντρική σελίδα του site (ή πατώντας εδω) μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή