Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Σε εξέλιξη το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας

Το πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) χρειάστηκε μόλις ένα συγκρατημένο άλμα στα 7,53 μ. για να ολοκληρώσει την τυπική διαδικασία του προκριματικού. Ο 22χρονος αθλητής θα επιστρέψει το απόγευμα στο στάδιο με στόχο να κυνηγήσει κάτι πολύ καλύτερο από το φετινό του 8,07 μ. και να κλείσει ιδανικά την παρουσία του στη χειμερινή δράση.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο προκριματικός σε 800 μ. Ανδρών και Γυναικών.  Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) μετά τη νίκη στα 1.500 μ. θέλει να επικρατήσει και στα 800 μ. κι έτσι να κάνει δύο τα νταμπλ της στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Γιαννοππούλου έκανε χαλαρή κούρσα και τερμάτισε σε 2.15.24, ενώ δίχως να σπαταλήσει περιττές δυνάμεις έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και η Ελλη – Ευτυχία Δεληγιάννη (ΣΑΚΑ) που πέτυχε 2.27.01 και το απόγευμα θα διεκδικήσει το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 και μια θέση στο βάθρο. Στον τελικό προκρίθηκε και η περσινή νικήτρια, Νικολέτα Κυνατίδου (ΓΣ Γλυφάδας) με 2.17.75. Στους Άνδρες ο Εράλντο Κεραμάς (ΓΣ Ηλιούπόλης) ολοκλήρωσε με 1.55.18, που ήταν η καλύτερη επίδοση, ενώ στον τελικό προκρίθηκαν και οι Κοτίτσας, (ΓΣ Κηφισιάς), Λαγός (ΓΣ Τρικάλων) και Ξενιδάκης (Σητειακός), που διεκδικούν μετάλλια.

Η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Χαϊδαρίου) σημείωσε την καλύτερη επίδοση στα 200 μ. με 24.36 και ακολούθησαν οι Μαρία Γάτου (ΑΓΕΣ Κάμειρος) με 24.49 και η Άννα Κιάφα (ΓΣ Κηφισιάς) με 24.82. Στους Άνδρες ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ) ήταν γρηγορότερος όλων με 21.67. Στο μήκος των γυναικών από ένα άλμα έκαναν οι Κουτσαλιάρη (Πυγμή) και Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) στα 5,87 μ. και 5,85 μ., αντίστοιχα.

Απευθείας τελικός θα γίνει στη σφαιροβολία Γυναικών, στο ύψος των Ανδρών και τα 60 μ. εμπ. αθλητών, όπως προέκυψε μετά την παρουσία των των αθλητών και αθητριών στην αίθουσα κλήσεως.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και του απογευματινού προγράμματος.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media της ομοσπονδίας (Facebooktwitterinstagram), αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Στο σχετικό μπάνερ στην κεντρική σελίδα του site (ή πατώντας εδω) μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή