Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Δυνατή σφαιροβολία και πρώτη νίκη για Λατιφλάρι

φωτογραφία: eurokinissi

Για μια ακόμη χρονιά η σφαιροβολία των Ανδρών ήταν από τα αγωνίσματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και οι μετέχοντες κατάφεραν να κρατήσουν το επίπεδο υψηλό.

Μπορεί φέτος να μην βρέθηκε αθλητές με βολές πάνω από τα 20,00 μ., ωστόσο ο Τάσος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) επικράτησε με 19,20 μ. στην πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και παράλληλα διατήρησε το σερί που υπάρχει από το 2017 όπου οι νικητές ολοκληρώνουν με βολές πάνω από τα 19,00 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ ξεκίνησε τον αγώνα του με 19,00 μ., επίσης επίδοση που αποτελούσε ρεκόρ του και είχε ακόμη βολές στα 18,79 μ., 18,75 μ. και 18,68 μετρά. Ο Λατιφλάρι μπήκε στον αγώνα με ρεκόρ στον κλειστό στα 18,83 μέτρα. Το ασημένιο μετάλλιο στον σημερινό αγώνα κατέκτησε ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) με 19,19 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 19,03 μ., από τη φετινή σεζόν. Το χαλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία πήγε στον Κυριάκο Ζώτο (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 18,21 μέτρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ την Παρασκευή στο ErtSports από τις 19.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο απογευματινών προγραμμάτων.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media της ομοσπονδίας (Facebooktwitterinstagram), αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Στο σχετικό μπάνερ στην κεντρική σελίδα του site (ή πατώντας εδω) μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή