Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η κορυφή …δική του

φωτογραφία: eurokinissi

Ο Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) πραγματοποίησε πριν από λίγο τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον συνδυάσει με νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο 37χρονος άλτης έφτασε αισίως στις 14 νίκες σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γεγονός που τον καθιστά τον απόλυτο κυρίαρχο στο αγώνισμα. Ο άλτης του Δημήτρη Σιούντρη είχε καλύτερο άλμα στα 16,31 μ., ενώ είχε μία ακόμη προσπάθεια, την πρώτη, στα 16,14 μέτρα. Ο Τσιάμης έχει ξεκινήσει τη σεζόν όχι μόνο με στόχο τη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά να φτάσει τόσο στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και στο Παρίσι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το πρώτο του μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού κατέκτησε ο Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων), που ήταν δεύτερος με 16,16 μ. στο μοναδικό έγκυρο άλματα του στον σημερινό του αγώνα. Ο Νίκος Ανδρικόπουλος (Αμεινίας Μεσογείων) ήταν τρίτος με 16,08 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ την Παρασκευή στο ErtSports από τις 19.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο απογευματινών προγραμμάτων.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media της ομοσπονδίας (Facebooktwitterinstagram), αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Στο σχετικό μπάνερ στην κεντρική σελίδα του site (ή πατώντας εδω) μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή