34ο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι πρωταγωνιστές του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου δήλωσαν:

Αντιγόνη  Ντρισμπιωτη 3.000μ βάδην Δύο αγώνες σε κλειστό στίβο ένα ρεκόρ (σε προηγούμενη ημερίδα) και πρωταθλήτρια σήμερα “Είμαι πολυ ευχαριστημένη  για λίγο έχασα πάλι το ρεκόρ αλλά η επίδοση μου είναι απο τις καλυτερες στον κοσμο Στη συνέχεια θα αγωνιστώ στην Ουκρανία 14 Μαρτίου είναι το βαλκανικό πρωτάθλημα και παράλληλα και το εθνικό πρωτάθλημα της Ουκρανίας. Δύσκολος αγώνας γιατί θα κατέβουν πολύ καλές αθλήτριες”. 

Δημήτρης Τσιάμης τριπλούν: Κέρδισα ένα ακόμη πρωτάθλημα το 14ο στην καριερα μου. Πρώτος αγώνας στον κλειστό, δεν είμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μου σήμερα αλλά είχα άκυρες προσπάθειες πολύ καλύτερες. Είμαι κοντά στο όριο για το Πανευρωπαϊκό και είναι θέμα χρόνου να το πετύχω. Νιώθω καλά και ο χαρακτηρισμός “γερόλυκος” είναι επειδή με βλέπουν οι φίλαθλοι πολλά χρόνια στους στίβους.”

Αναστάσιος Λατιφλάρι σφαιροβολία: Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη μου. Υψηλός συναγωνισμός στο αγώνισμα και “βγαίνουν” πολύ καλές επιδόσεις και οι φίλαθλοι παρακολουθούν αγώνισμα υψηλών προδιαγραφών τα τελευταία χρόνια. Δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμη τους επόμενους αγώνες μας”

Κώστας Ζήκος 60μ “Τέλος καλά όλα καλά. Δυστυχώς Είχα μία μικρή ιωση την τελευταία εβδομάδα που με κράτησε λίγο πίσω σπίτι. Είμαι ευχαριστημένος όμως που πέτυχα την 3η νίκη μου στο πρωτάθλημα και προχωράμε για τον ανοιχτό Πρώτος στόχος  το ευρωπαϊκό στο Παρίσι και στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι οι Ολυμπιακοί “.

Πέτρος Κυριακίδης 400μ “είμαι πολύ ικανοποιημένος με την έκβαση του αγώνα δεν είναι στην καλύτερή μου κατάσταση αλλά κατάφερα να κερδίσω τώρα έχουν στόχο οι αγώνες για το καλοκαίρι Η επίδοση ήταν μέτρια λόγω του ότι μετά την επιστροφή μου από την Ν Αφρική όπου ήμουν για προετοιμασία είχα ένα τραυματισμό και έμεινα λίγο πίσω. Σήμερα κέρδισα το τρίτο μου πρωτάθλημα και είμαι ευχαριστημένος”. Εγινα ο 4ος Ελληνας με τρεις νίκες στην Ελλάδα μετά τους Κεντέρη, Δημοσθένους, Σταματελόπουλο”.

Μαρία Γάτου 60μ “Δεν έχει σημασία η επίδοσή μου αλλά σήμερα ήθελα να κερδίσω το πρωτάθλημα όπως το 2014. Από τότε είχα τραυματισμούς αν και είχα το όριο για το παγκόσμιο αλλά δεν μπόρεσα να τρέξω.Είμαι πολύ χαρούμενη για την επάνοδό ου και ψυχολογικά έχω ανέβει”

Σπυριδούλα Καρύδη τριπλούν “Εμαι ευχαριστημένη, ηθελα καλύτερη επίδοση αλλά δεν ήρθε…είμαι ευτυχισμένη γιατί είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα στοκν κλειστό στίβο , Είμαι καλά ετοιμαζόμαστε για τον ανοιχτό και εύχομαι να είμαι γερή και σταθερή όπως πέρσι”

Ελπίδα Καρκαλάτου 400μ ” Δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα, είμαι ευχαριστημένη, δεν είχα στόχο τον χρόνο αλλά το μετάλλιο ωστοσο τερνάτισα υγιής. Συνεχίζουμε για τον ανοιχτό θέλω να κάνω το όριο για το Ευρωπαϊκό και στόχος επίσης η 4χ400μ επίσης για το ευρωπαϊκό”.

Θόδωρος Χρυσανθόπουλος επί κοντώ: “Κέρδισα το πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος. Είμαι καλά και ελπίζω οτι θα έρθουν πολύ καλύτερες επιδόσεις. Δοκίμασα σήμερα ένα καινούργιο κοντάρι και ελπίζω να πάω ψηλότερα. Είχα αποτυχημένες στα 5.55μ. Τώρα θα προγραμματίσμουμε την προετοιμασία για τους θερινούς αγώνες και δεν κρύβω οτι εκτός από το Ευρωπαϊκό στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί”. 

Ιωάννα Ζάκκα ύψος “Αρκετά ικανοποιημένη για τον αγώνα μου στον κλειστό, Είχα μια σύντομη προετοιμασία για τον κλειστό θέλω να σταθεροποιηθώ σε άλματα στα 1.88μ ώστε να μπορέσω να κυνηγήσω πρόκριση μέσω ράνκινγκ για τους Πανευρωπαϊκούς”

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου 1.500μ: “Χαρούμενη για το 3ο μου πρωτάθλημα, δεν με ενδιαφέρε η επίδοση σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας μου αλλά το μετάλλιο. Αύριο θα πάρω μέρος στα 800μ και ελπίζω να κατακτήσω το δευτερό μου ντάμπλ. Σχεδιάζουμε την καλοκαιρινή σεζόν με στόχο τους πανευρωπαϊκούς στο Παρίσι”.  

Ανδρέας Δημητράκης 1.500μ ” Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη μου που είναι η 11 συνεχόμενη προσδοκούσα ένα καλύτερο χρόνο αλλά δεν ήταν ο συναγωνισμό αυτ΄΄ος που θα ήθελα. Αύριο θα αγωνιστώ στα 3.000μ και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για τον ανοιχτό στίβο.”   

Κατεβάστε την εφαρμογή