Σταθερά γρήγορη η Βασιλείου, τραυματισμός για Πεσιρίδου


Δύο δυνατές κούρσες σε διάστημα λίγων ωρών πραγματοποίησε η Ειρήνη Βασιλείου, που έτρεξε σήμερα στο μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης.

Η 30χρονη αθλήτρια μετά το 52.93 του Βαλκανικού πρωταθλήματος έκανε 53.18 στο μίτινγκ που διεξήχθη στην ίδια πόλη και πρόσθεσε μία ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό της. Η Βασιλείου θα επιστρέψει στη Βιέννη για να συνεχίσει την προετοιμασίας της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Άτυχη στάθηκε η Ελισάβετ Πεσιρίδου που τραυματίστηκε σήμερα στο ζέσταμα στο μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης. Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου ένιωσε έναν έντονο πόνο στο πόδι διάρκεια άσκησης στο ζέσταμα κι έτσι απέσυρε τη συμμετοχή της από τη διοργάνωση. Η Πεσιρίδου θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής της.
Στη σφαιροβολία αγωνίστηκαν ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στα 18,70 μ. και 18,46 μ., αντίστοιχα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Κατεβάστε την εφαρμογή