Η Αναστασία Μαρινάκου τρέχει στην πόλη Άθλον της Ιρλανδίας

Για την Ιρλανδία ταξίδεψε σήμερα η Αναστασία Μαρινάκου, προκειμένου την Τετάρτη (12/2) να κάνει τον πρώτο της αγώνα στη χειμερινή σεζόν στα 3.000 μ., στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Άθλον.

Η πρωταθλήτρια των αποστάσεων δεν έχει επικεντρωθεί στη δράση στο χειμώνα, ωστόσο δεν θα χάσει την ευκαιρία της συμμετοχής σε δύο αγώνες μέσα από τους οποίους θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

“Προέρχομαι από μία καλή προετοιμασία στο Μαρόκο, η οποία σε γενικές γραμμές εξελίχθηκε πολύ καλά με εξαίρεση μια ίωση που κράτησε λίγο πίσω. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές και σίγουρα ήταν 24 διαφορετικές ημέρες σε σχέση με ότι έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Θα τρέξω στο Άθλον και στο Πανελλήνιο κλειστού, με στόχο να δω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, ενώ στις 23 του μηνός θα είμαι στα Τρίκαλα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου, διοργάνωση στην οποία θέλω να κυνηγήσω μια καλή παρουσία”, είπε αρχικά η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου και συμπλήρωσε:

“Ο στόχος μου για το 2020 αφορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού. Θέλω να είμαι παρούσα και ευελπιστώ να το πετύχω να πιάσω το όριο τόσο στα 1.500 μ., όσο και στα 5.000 μέτρα. Φέτος θα επικεντρωθώ λιγάκι παραπάνω και στα 5.000 μ., απόσταση στην οποία πιστεύω πως μπορώ να τρέξω γρήγορα. Η περσινή χρονιά που έδειξε πως μπορώ να επανέλθω, έβαλα τις βάσεις έκανα κάποιες καλές κούρσες και φέτος θέλω να κυνηγήσω ακόμη καλύτερες παρουσίες”. Η Μαρινάκου τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα που την κράτησαν πίσω, ωστόσο από το 2019 έδειξε να βρίσκει και πάλι το ρυθμό της. Η 24χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 3.000 μ. 9.14.91 από το 2016.

Κατεβάστε την εφαρμογή