“Ημέρα Στίβου” στο ΣΕΦ

Ημέρα στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η σημερινή αφού καθ όλη τη διάρκεια θα αγωνίζονται αθλητές και αθλήτριες του κλασικού αθλητισμού.

Από νωρίς το πρωί αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται στην σάλα του ΣΕΦ δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η ημερίδα της κατηγορίας Κ16 ολοκληρώνεται στις 12:45.

Την σκυτάλη θα πάρουν στις 12:30 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας ανδρών και γυναικών, Κ18, Κ20 και η πρώτη αυτή ημερίδα της χρονιάς θα ολοκληρωθεί στις 20:25 στην οποία αναμένεται να πάρουν μέρουν αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας

Η ομοσπονδία εξασφάλισε για τη φετινή χειμερινή περίοδο δύο ημερίδες την σημερινή 9/2 και στις 16/2 πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προκειμένου οι αθλητές και αθλήτριες να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το κορυφαίο γεγονός της περιόδου.

Τα αποτελέσματα

Η πρωϊνή ημερίδα Κ16 βρίσκεται σε εξελίξη και πληροφορίες μπορείται να δείτε στο FB της Ομοσπονδίας ενώ τα πλήρη αποτελέσματα ανοίγοντας το μενού της πρώτης σελίδας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Κατεβάστε την εφαρμογή