Η Νικόλ Κυριακοπούλου κάνει ντεμπούτο στη χειμερινή σεζόν

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκινάει τη διαδρομή της στους αγώνες της χειμερινής περιόδου με απώτερο πλέον στόχο τις διοργανώσεις της θερινής σεζόν, στο μίτινγκ στην πόλη Ρουέν, το οποίο ανήκει στη σειρά Perche Elite Tour (Σάββατο, 8/2).

Η “ασημένια” πρωταθλήτρια ανοιχτού του 2018 και “χάλκινη” τον περασμένο χειμώνα στη Γλασκώβη, ήταν στην κατηγορία αθλητών και αθλητριών, που είχαν στοχεύσει σε διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Η ακύρωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης άλλαξε σε ένα βαθμό τα σχέδια της αθλήτριας του Ανδρέα Τσώνη, που ωστόσο θέλει να έχει δυνατή παρουσία στους αγώνες του χειμώνα.

Η αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία για μια δυνατή εμφάνιση στο στη Ρουέν το Σάββατο (8/2), αφού εκεί θα είναι για να αγωνιστούν σπουδαίες αθλήτριες του αγωνίσματος. Εκτός από την Κυριακοπούλου, στάση στη γαλλική πόλη θα κάνουν ακόμη η Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία) με φετινό 4,67 μ., η Χόλι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία) με 4,61 μ. στο Παρίσι και η Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς) με 4,51 μέτρα. Η Κυριακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 4,81 μ. από το 2016.

Κατεβάστε την εφαρμογή